71

Ново 20: Затвориха ремонтирания участък на ул. “Даме Груев” СНИМКИ

Част от ул. “Даме Груев” , асфалтирана след ремонт, отново е затворена за изненада на хората, които работят и живеят в тази зона на Кючук Париж.

Достъп към ул. “Даме Груев” няма откъм бул. “Македония”. На кръстовището са поставени заграждения. Затворени са и пресечките към ул. Лазо Войвода” и “Охрид”.


“Омръзнаха ни изненадите, които ни сервират строителите  и честите аварии. Този ремонт няма край - направят нещо и пак разкопават”, ядосано коментират живеещите на улицата. 

Пред сградата на читалището днес очевидно е работен ден. Два багера и един работник с лопата засипват изкопа. 

Все още на пръст и чакъл е и по- голямата част от ул. “Даме Груев” между ул. “Охрид”  до “Братя Бъкстон”. 

Ремонтът започна в края на 2021 г. И по договор с Община Пловдив трябваше да приключи  за 10 месеца. Да, ама не.

Тези дни управителят на фирмата - изпълнител “Парсек груп” обеща, че следващата седмица ще асфалтират пътя.
 

 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Драган

Драган

01.10.2023 | 20:35

Чета и само едни и същи червени тролове .На кого са тея фирми бе алоу!?Нали вашите хора ограбиха държавата и я оставиха в блатото!?Вие доказахте че сте престъпници и некадърници.Ако вместо да крадете подменяхте по уличка сега нямаше да е това положение в нашия град.Никога няма да гласувам за лява партия и то подлога на империята на злото.

Отговори
0 0
ГЕРБ в действие, кое не е ясно

ГЕРБ в действие, кое не е ясно

30.09.2023 | 19:59

Какво се учудвате, всички схеми с ремонта на ремонта на ремонта на ГЕРБ са ясни. Гласувайте пак за тях, че да лапат фирмите им.

Отговори
4 0
Гербер

Гербер

30.09.2023 | 17:55

Гласувайте пак за нас следващият мандат ще има по-големи изненади и оцеляване при напълно парализиран град. Случихме се на народ.

Отговори
9 0
Ангел Василев

Ангел Василев

30.09.2023 | 16:35

Проблема е,че на едни и същи " наши" фирми години наред се дават ремонтира в града ни и те си правят какво искат със сроковете! Бул.Дунав,Голямо Конарско шосе,Брезовска- по цял ден,дни наред нищо не се работи! И ние пловдивчани си мълчиш и търпим?!

Отговори
11 1
Пловдив

Пловдив

30.09.2023 | 16:31

Автора, много ти незначителна "новината". Ела да видиш "Дунав" - през 5 минути го отварят и затварят. Като тръгнеш към него трябва да имаш гадателски способности.

Отговори
11 0
сещате се нали

сещате се нали

30.09.2023 | 16:14

Спокойно, ще го доремонтират и ще го пуснат. От 2 години е така, ще изтърпите скъпи съграждани още 2... То, не е само тук така, бе. В целия град е същата картинка. Европата, трябва да види, че „правилно“ усвояваме парите на данъкоплатците. Формулата я измисли моят предшественик г-н Иван Тотев. Две левчета за нас, едно левче за ремонт. Чиста работа!

Отговори
12 1
Георгиев

Георгиев

30.09.2023 | 16:05

Коментара е излишен. Хората за това време магистрали построиха , нашата управа 0,4 км. улица не могат. Все някой за нещо им е виновен, но въпреки всичко задай въпроса към голяма община . Накрая на мандата как ще намажат филията.

Отговори
8 0
Поредното доказателство

Поредното доказателство

30.09.2023 | 15:13

Че това управление на града е некомпетентно и вредно за града е повече от ясно! Не може полуграмотни хора, загрижени единствено за комисионни и личен келепир, да се справят с проблемите на града! Целия град е разкопан! На времето се шегувахме при подобни случаи, че търсят дипломата на бай Тошо. А сега ? Чия диплома търсят - на Зико, или на Асфалт паша ефенди? Един срок няма спазен! И говорят глупости за графици разни. Мислете - пак сме пред избори - пак калинките на ГРОБ точат секирите и си шият големи портмонета.

Отговори
15 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?