46

Ново 20! Запалиха 100-годишно пиано в река Марица ВИДЕО

Пиано изгоря до основи на брега на река Марица в Пловдив. Противно на очакванията палежът не беше вандалски акт, а творчески, включен в снимките към видеото на двама музиканти в града под тепетата.
 
Цветан Николаев - Респект и нашумялият нигерийски изпълнител Ханс Мили отново зарадваха феновете си с дует, а визуализацията към него малко шокира пловдивчани.
 
"Разбира се, пианото е истинско, но и то като всяко нещо вече е изживяло живота си. Приятелите ни направиха всичко по силите си да го оправят, но годините си казват думата. Заедно сметнахме, че е грях да завърши на сметището и решихме да го снимаме във видеото". Това коментира пред медията ни Цветан Николаев.
 
"Получи се доста интересно. Феновете ми в Нигерия са впечатлени от работата и професионализма на българите, с които работя. България е прекрасно място. Много се радвам, че съм тук", сподели от своя страна Ханс Мили.
 
Песента "Give a damn" е вторият съвместен проект на двамата музиканти. Изкуството им прави впечатление като нестандартно и силно впечатлява, както африканската, така и европейска публика.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Евала

Евала

11.07.2022 | 20:52

Феновете му от Нигерия били доволни, що не палнете и Стария град за по- зрелищно?

Отговори
9 1
УжасТ

УжасТ

11.07.2022 | 19:33

Няма пияно което да не може да се ремонтира. Защо не го подарихте на някой музей? Пълна простащина. До това ни доведе Чалгализацията на населението.

Отговори
10 2
УжасТ 2

УжасТ 2

12.07.2022 | 18:26

Когато някой пише пиЯно, и ми говори за ЧАЛГАРИЗАЦИЯ за мен това е признак за не особено висок интелект.... Някои ПСЕВДОИТЕЛЕКТУАЛЦИ до такава степен се АМЕРИКАНИЗИРАХТЕ, че БАЛКАНСКАТА, че дори и НАРОДНАТА МУЗИКА са неслушаеми за вас

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?