49

Новият шеф на полицията в Пловдив: Ще се справя с предизвикателствата!

Изпълнен съм с воля и желание да се справя с поставените ми задачи в ролята на директор на Областната дирекция на МВР в Пловдив. Ще дам всичко от себе си. Надявам се опитът, който съм натрупал да ми помогне да се справя с всички предизвикателства. Това бяха първите думи пред журналисти на новия шеф на пловдивската полиция Георги Чергов, предаде репортер на "Марица". 

Той помоли за време и търпение, за да се запознае да се с обстановката в дирекцията. Това се отнася и за убийството в Цалапица, с което все още не е запознат в детайли. 

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов пристигна в Пловдив, за да представи новият шеф пред служителите на дирекцията. За него Стоянов посочи, че го познава отлично, че знае неговите качества и възможности. "Работил съм с него и съм убеден, че ще се справи", посочи министърът. 

На въпрос защо не се е спрял на пловдивски кадър, който да заеме поста, Стоянов отговори: "Считам, че е по-добре да бъде човек отвън, за да се избегнат всякакви зависимости, каквито би могло да има". 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Хана

Хана

11.08.2023 | 20:46

София не е България! Така че, млъкнете! Пловдивски еснафи! Човекът ще успее , защото е от София!

Отговори
2 0
Гено

Гено

11.08.2023 | 18:04

Успех! Разчисти бездействащата КОЧИНА!

Отговори
3 2
Чики

Чики

11.08.2023 | 17:06

Вярата поддържа духа . Има една ,, блажени са вярващите .Поредния предпоследен пътник. От София кои изпращат в провинцията ? Некъдърните за накаазание .

Отговори
8 9
Младен

Младен

11.08.2023 | 16:15

След два месеца и теб ще сменят

Отговори
8 13
Мечти говежди на говедо Да съ бори

Мечти говежди на говедо Да съ бори

11.08.2023 | 15:04

Ами ако те оставим без предизвекателства със ко ша съ бориш бе шамшал Със вятърни мелници ли Бя

Отговори
7 16
Жалко за Пловдив

Жалко за Пловдив

11.08.2023 | 14:44

Преди "промените" Пловдив даваше кадри на София и МВР. Никога и НИКЪДЕ назначаването на кадри, непознаващи града и обстановката НЕ дават добри резултати. Но може би, това е целта на ОПГ ГРОБ и Асфалт паша ефенди - в мътна вода избори да се печелят!? Може би са решили да делят с новите съюзници и етническата Доганова групировка. Явно това е потготовка за поредната фалшификация на задаващите се избори. Затова активираха , за пореден път, корифея на изборните фалшификации проф/ана/ М. Костинбродски. Отстраниха "заплахата" Гешев и се рзвъртяха. Ако не ги е срам от външния свят, биха отменили и изборите.

Отговори
12 15

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?