4232

Новият областен управител подхваща Югоизточен обход

Изграждане на Югоизточен обход на Пловдив е един от основните проблеми, по които ще работи новият областен управител проф. Христина Янчева.

Пътната връзка между надлез “Скобелева майка” и кръговото кръстовище с Асеновградско шосе е много важна и се надявам този проект да стартира до края на годината, каза проф. Янчева.

Тя встъпи в длъжност, след като нейният предшественик инж Илия Зюмбилев й връчи ключа от кабинета и печат, като пожела да надгражда добрите резултати, постигнати от неговия екип.

Прозрачност, диалогичност, ангажираност и доверие - тези принципи обеща да спазва проф. Янчева.

Мога да работя с всички, увери тя на церемонията в областта. Допълни, че ще се срещне с кметовете на общините и ще посети лично всички важни обекти. Ще поддържам контакти с местната власт, институциите, бизнеса, неправителствени организации, изброи губернаторът. Подчерта, че ще положи усилия Пловдивска област да привлича инвестиции и да се разкриват нови работни места.

Букет и поздравления поднесе зам- кметът Ангел Славов от името на Община Пловдив. 

“За мен в изключителна чест и отговорност да работя  в областната администрация”, декларира и новоназначената заместничка Нурджан Караджова. И цитира, както вчера пред "Марица" : "Дела трябват, а не думи".

Проф. Христина Янчева заяви, че е надпартийна, както вече сподели вчера в коментара за “Марица”.

Нурджан Караджова е от ДПС. На церемонията беше и зам- областен инж. Атанас Ташков, който остава на поста. Той е от ГЕРБ.


Снимки Валентина Биларева

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 10 оценки
4/5 от 10 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?