Следвайте ни

Нови тротоари и паркоместа пред 2 блока в "Тракия"

viber icon

Ремонтни дейности ще започнат в близките дни около блокове 107 и 109 в „Тракия”. Кметът на района Костадин Димитров спази наложената от него практика да съгласува предстоящото благоустрояване с жителите на блоковете, пред които то ще се извършва. 

„За мен е изключително важно да чуя мнението на моите съграждани, да се съобразя с техните желания и потребности. За това от осем години вече заедно решаваме кои са най-неотложните проблеми, с които да се справим”, коментира кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Той уточни, че ще се обнови инфраструктурата пред блок 107 и блок 109, ще се изградят нови тротоари и паркоместа. 

Вече приключват дейностите по благоустрояването на пространството около 110-и блок, където старите компрометирани тротоари бяха заменени с нови бетонови, изградени бяха подходите към входовете и бяха оформени над 30 паркоместа.   

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров призова гражданите да спазват социална дистанция и всички предписани мерки във връзка с пандемията от COVID-19, да се пазят и да бъдат здрави!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ивана

Ивана

07.05.2020 | 03:36

тротоарите пред 110 блок почи са готови дори имаме и малка градинка

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?