Следвайте ни

Нови тротоари грейнаха в район „Западен" СНИМКИ

viber icon

Завърши изграждането на изцяло нова пътека, която ще позволи бърз и удобен достъп на жителите на улица „Юндола“ 22 и 24. Това съобщи кметът на район "Западен" Димитър Колев. Паралелно с това беше ремонтиран и част от тротоара.

"Пътеката беше направена по инициатива на жителите. Чрез нея те ще могат да преминават безпрепятствено към улицата, където се намира автобусната спирка и магазините“, съобщи кметът Димитър Колев. Той уточни, че вече се работи по обновяването на част от тротоара по улица "Звезда"..

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Без пари нищо не става

Без пари нищо не става

18.08.2021 | 03:02

В щатИите в големите градове, тротоарите са с бетон - поне 10 сантиметра, с арматура. И въпреки многото коли, НИКОЙ не паркира или спира на тротоар! И тротоарите са само за пешеходците. А у нас всички шофьори паркират по тротоарите. Дори има някакъв текст, че трябва да има някакво разстояние за пешеходците. Колите нямат работа на тротоар.

Отговори
1 0
Plovdiv

Plovdiv

17.08.2021 | 23:25

Западен и по-конкретно Смирненски е в окаяно състояние.

Отговори
3 0
От ден до пладне

От ден до пладне

17.08.2021 | 19:22

Всичко е добре, докато започнат коли и камиони да паркират по новите тротоари. Тези ограничителни сфери падат при нищожен натиск. Трябва задължително да се забрани паркиране по тротоари. Дори със заплаха от лишаване от шоф книжка завинаги. Иначе оправия и хубави тротоари няма да има.

Отговори
3 0
Гошо от махалата

Гошо от махалата

17.08.2021 | 18:31

Трагедията на българския човек. Чрез тази статия разбирам, че трябва да съм радостен за свършената работа! СМЯХ И СЪЛЗИ.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?