1553

Нови смели мъже се вляха в редиците на Пожарната в Пловдив 

С 11 свежи попълнения в лицето на млади и смели мъже може да се похвали Пожарната в Пловдив. Трима от тях са избрали да бъдат спасители и част от сектор СОД ("Специализирани оперативни дейности") 

Васил Апостолов, Димитър Илиев и Габриел Димитров вече са на пост. Екипите на сектор СОД са на първа линия в едни от най-тежките ситуации- пътно транспортни произшествия, срутвания, наводнения, обезопасяване при леснозапалими течности, издирване на хора, станали жертва на водната стихия, горски пожари в труднодостъпни терени. 

Петър Кавръков е избрал да бъде пожарникар, заради риск и адреналин. Той знае, че силната психика, добрата физическа подготовка и специфичните му личностни характеристики ще му помогнат да се усъвършенства като човек и професионалист.

Заедно с четиримата млади мъже стаж в Пловдивската пожарна започнаха още 7 души - огнеборци и водачи на специален автомобил.  Само след седмица те вече ще са част от екипите на дирекцията с пълноценни дежурства и ще могат да разчитат на безценната опора и напътствия на опитните ни колеги, тъй като успехът или оцеляването в тази професия зависи от екипа, с който се работи. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?