49

Нови люлки и пързалки радват малчуганите от детска градина „Марица“ в „Северен“

През май ДГ „Марица“ в район „Северен“ спечели проект по подпрограма на Община Пловдив „Проектиране и изграждане на нови детски площадки, ремонт и сертифициране на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските детски градини“.Извършена бе подмяна на съоръженията на детското заведение, находящо се на 1-ви адрес-ул. „Полковник Бонев“ 27 .Трите детски площадки се сдобиха с  нови пързалки, люлка, къщичка за игра, пано „животните по света“ и музикална лира.

Със средства, заделени от скромния бюджет на район „Северен“, бе реконструирано дворното пространство на ДГ „Марица“ с 2-ри адрес, намиращ се на бул. „Марица“ 53. Бяха монтирани нови детски съоръжения-пързалка, люлка, къщичка за игра и масичка със столове. Футболното игрище бе обновено и допълнително бе поставена изкуствена тревна настилка.

„Адмирации за директора на ДГ „Марица“ г-жа Надежда Дервенска, която е инициативна и работи по различни проекти за подобряване условията за игра и развлечение на децата.Нека те използват с много здраве, радост и  желание новите придобивки и на двата адреса на ДГ „Марица“, коментира кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ДО КМЕТА АЛЕКСИЕВ.....

ДО КМЕТА АЛЕКСИЕВ.....

21.09.2022 | 11:08

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО СА ЖАЛКИ................АЗ ДА ГО ПИТАМ ТОЯ РЕЗАЧ НА ЛЕНТИ ДО КОГА ЩЕ СИ ПРАВИ .. С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕНИ.... СКОРО СЕ ОХВАЛИ КАК ОБЛАГОРОДИЛИ ПАРК ЛУКСОР.....НЯКОЙ ОТ КВАРТАЛА ДА Е ЧУВАЛ ЗА ПАРК ЛУКСОР??????????? ТАКАВА ТЪПОТИЯ...ТОВА Е ЕДНО УЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО ПО БУЛЕВАРД БЪЛГАРИЯ... И ПОНЕЖЕ КМЕТА АЛЕКСИЕВ ЖИВЕЕ ТАМ СТАНАЛО ПАРК ЛУКСОР?!?!?! ЗА СВЕДЕНИЕ НА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕВЕРЕН ТАМ БЕШЕ ПЛОЩАДКА ЗА ДОМАШНШ ЛЮБИМЦИ!!!!!!!!! НООО КМЕТА РЕШИ ДРУГО....ПАРК ЛУКСОР! ПО ТЪПО НЕЩО НЕ БЯХ ЧЕЛА.... КМЕТЕ ИМА И ДРУГИ АДРЕСИ В СЕВЕРЕН ЗАПОЧНИ ОТ БЛОКА КОЙТО ЗАПОЧВА ОТ ХИМЧЕТО СРЕЩУ САНКТ ПЕТЕРБУРГ ДО РЕСТОРАНТ ПИЛЕТО....ЧЕТИРИ ЗАС.РАНИ МЕЖУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА.... ИДИ ВИЖ И НАПРАВИ НЕЩО ЗНАЧИМО... НЯМА НИТО ЕДНА РАВНА ПЛОЧКА ЕДНА ТРЕВИЧКА ЕДНО ЦВЕТЕНЦИ МРЪСНИ НЕУГЛЕДНИ ПРОСТРАНСТВА.... НЕПОДКАСТРЕНИ ДЪРВЕТА ГРОЗНО МРЪСНО ... ЦИГАНИЯ..... НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПИША ДОКАТО ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ И НЕ НАПРАВИ ПЛАНИРОВКА ЗА СМЯНА НА ПЛОЧКИТЕ ЗА ПОДМЯНА НА СТАРИТЕ ПЕЙКИ И НЕ ВКАРА ТЕЗИ ПРОСТРАНСТВА В РЕД..... АЗ ОТ 65 ГОДИНИ А РОДИТЕЛИТЕ МИ ПРЕДИ ТОВА СА ЖИВЯЛИ ТАМ .. ТАКАВА МРЪСОТИЯ НЕ Е БИЛО.... ПИТАМ КЪДЕ СА МОИТЕ ДАНЪЦИ ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ...ЗАЩО ЩЕ ИМА ПАРК ЛУКСОР А НЯМА ДА ИМА ЧИСТА СРЕДА ЗА ОТДИХ НА ТЕЗИ 4 БЛОКА... СРАМ МЕ Е ОТ ТОЗИ КМЕТ И ОТ ЦЯЛАТА МУ АДМИНИСТРАЦИЯ...А ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ НЯМАМ ДУМИ...4 Ц.ИГАНКИ ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ ЛУТАТ В РАЙОНА ДА ЛУТАТ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ....ЕДИН ПЪТ НЕ ВИДЯХ НЯКОЙ ДА ГИ КОНТРОЛИРА.... СТО ПЪТИ РАЗНИ ФИРМ РАЗКОПАВАХА ЗА КАБЕЛИ И НЕЗВНАМ ОЩЕ КАКВО И ВСИЧКО НАПРАВИХА НА ДРОБСЪРМА....НЕ МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ ПО ПЛОЧКИТЕ ВСИЧКО НАТРОШЕНО КРИВО... ЗАЩО ГОСПОДИН КМЕТЕ ЗАЩО?!?!!

Отговори
3 0
ай сиктир

ай сиктир

21.09.2022 | 10:00

не ви ли е срам - да се хвалите с две пързалки в детска градина.....това ви е работата бе ! по бай тошово време това беше задължително в детските градини ! мърши гербаджийски....

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?