Следвайте ни

Нова зелена зона за спорт и отдих в "Тракия" СНИМКИ

viber icon

На нова зона за спорт и отдих се радват вече жителите на „Тракия”. Тя се намира на бул. „Цар Симеон” зад блок 83 и бе сътворена благодарение на ръководството и екипа на „Кауфланд”.

През пролетта служители на компанията заедно със своите близки засадиха 150 медоносни липи като част от усилията им за запазване на биоразнообразието. Те бяха подкрепени от кмета на „Тракия” Костадин Димитров, представители на администрацията и ОП „Градини и паркове”.

Със своята зелена инициатива доброволците допринесоха за превръщането в квартала в по-приятно място. През изминалите месеци те продължиха да облагородяват мястото като монтираха 15 пейки по алеята и маса за тенис.

Благодарим Ви за труда, енергията и атмосферата, защото само заедно можем да направим промяната възможна, заявиха от кметството в „Тракия”  . 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Равносметка

Равносметка

25.06.2021 | 17:26

С една дума ,ние усвоихме едни евросредства, приятна почивка.

Отговори
0 0
Жител  на  района

Жител на района

25.06.2021 | 17:23

Прекрасно ,,зоната за отдих,, е на метри от действащото в момента околовръстно шосе на Пловдив и седящите на тези пейки ще имат да си пълнят дробовете с изпражненията на профучаващите край тях тирове и коли. Ума не ми го побира...

Отговори
0 0
По  скромно

По скромно

25.06.2021 | 17:05

То не бяха снимки със кметчето, то не бяха хвалби и идете да видите в момента, половината не са прихванати при положение че бяха в специални саксии...

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?