3906

Нова смяна на кадри в областната администрация на Пловдив

Нов заместник – управител е назначен в областната администрация на Пловдив, след като с правителственото решение губернаторския пост поема бившият ректор на Аграрен университет проф. д-р Христина Янчева. 

Новият заместник е Нурджан Джафер Караджова , на 43 години е, семейна, член на ДПС. На последните парламентарни избори тя беше в състава на 17-та Районна избирателна комисия за Пловдивска област от квота на ДПС. Участва в управителния съвет на сдружение "Равен старт и развитие" в Асеновград. Съпругът ѝ Хюсеин също е активист на партията - в миналия мандат е бил  общински съветник в Асеновград, където семейството живее. Хюсеин има собствен бизнес.

„Завършила съм ПУ „Паисий Хилендарски” със специалности предучилищна и начална училищна педагогика, макроикономика, имам магистратури по счетоводство и анализ, а също така управление на социални дейности с деца и юноши. В момента съм студент пети курс в ПУ в специалността „Право”. До момента съм работила като начален учител в Асеновград”, разказа за „Марица” Нурджан Караджова. 

За назначението си на длъжност зам.-областен управител счита, че отговорността, който й се поверява, е голяма. „Както и досега, ще продължавам да работя за благото на общественото. Моето мото е „Не думи, а деца трябват”, обясни Нурджан Караджова. 

Освободен е заместник-областен управител Димитър Добрев. Мястото на вице си запазва инж. Атанас Ташков, той е член на ГЕРБ.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
2.8/5 от 4 оценки
2.8/5 от 4 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?