Следвайте ни

Нов квартал е заринат от боклук, диша мърсотия на незаконен паркинг СНИМКИ

viber icon

Пиша Ви с молба да дадете гласност на проблема с битовите отпадъци и нерегламентирания паркинг, който е организиран в рамките на прилежащите площи към Жилищен комплекс ОАЗИС 4 в район Южен- гр. Пловдив.

Това написа нашият читател Мария и приложи куп снимки от днес. Веднага реагираме! Ето каквно още написа дамата:

"Изпращам ви снимки на част от боклука който се разпростира в радиус от около 1 км около контейнерите за битови отпадъци. Вятърът го разнася из целия квартал.

Очевидно няма кой да го почиства периодично и той се трупа безкрай. В района има безчет паркирани коли, кой където свари, по възможност на сянка под дърветата.

Нищо че това не е нито паркинг нито път...... В резултат на това всичката кал и прахоляк се изнасят на асфалта, полепнали по гумите на автомобилите. И всички после дишаме това и се чудим защо е мръсен градът...

Сезирала съм инспектората на гр. Пловдив, Чистота АД, както и отдел Екология в общината на район Южен.
Моля Ви дайте гласност на проблема, за да може заедно да живеем по-чист и хубав ПЛОВДИВ".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Хггд

Хггд

17.07.2021 | 20:11

В Горна Оряховица е същото

Отговори
1 0
Хггд

Хггд

17.07.2021 | 20:10

В Горна Оряховица е същото положение

Отговори
1 0
ПОМОЩ.........SOS!!!!!!!

ПОМОЩ.........SOS!!!!!!!

17.07.2021 | 08:57

АЗ ПЪК ВИ КАНЯ НА АДРЕС ПАНАГЮРИЩЕ 5 ПЛОВДИВ ......ТАМ ИМА ЕДНА КЪЩА ЗА КОЯТО НИКОЙ В ГРАДА НЕ ЗНАЕ??!!!+!? СЕГА ГИ ПРИКАНЯМ ДА ДОЙДАТ И ДА ВИДЯТ В ШИКЕРА Е ПО ЧИСТО И ПО СПОКОЙНО ОТКОЛКОТО НА ТОЗИ АДРЕС ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ АКО ВИ Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩОТО НА НИТО ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ НИТО В КВЪРТАЛ СЕВЕРЕН НИТО В ГРАДА НИТО ПЪК НА МЕДИЯ Й ПУКА....... ТАМ ЩЕ ВИДИТЕ СМЕТИЩЕ В СРЕДАТА НА КОЕТО СПИ ЕДИН ИД.ИОТ ОТ ВЕЛЕКДЕН ДО СЕГА.....КОМУНИКАЦИЯТА Е ЧРЕЗ ВИКОВЕ И КРЯСЪЦИ ДА ГО ЧУЕ НЯКОЙ ОТ КОМПАНИЯТА И ДА МУ ДАДЕ НЕЩО ИЛИ ВОДА ИЛИ ХЛЯБ.... А НАСТАНИЛИТЕ СЕ ТАМ ЦИГАНИ ЗА КОИТО НИТО ЕДИН ЗАКОН В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ ВАЖИ ПРОСТО СЕ ПОДАВАТ ОТ ТЕРАСАТА ИЛИ ОТ ВРАТАТ И СЕ ИЗПИ.КАВАТ..... БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ .... ТОВА Е ПОДАРЪКА НА МЕСТНАТА ВЛАСТ КЪМ ИЗРЯДНИТЕ ДАНЪКОПАТЦИ НА ДВА БЛОКА И ДВЕ КООПЕРАЦИИ КОИТО СМЕ В КАРЕТО НА ТОЗИ ЕКЗОТИЧЕН МАТРАЛ..... НИКОЙ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗА ТАЗИ КЪЩА И ТОЗИ ПРОБЛЕМ... ТИХО ДА НЕ СЪБУДИМ КМЕТА АЛЕКСИЕВ КОИТО НАПРАВИ РАЙ ПРЕД ДОМА СИ НАСАДИ СИ ПОПОЧИНА НА БАЦЕ 8 МАГНОЛИИ ПОЛИВАТ ЕЖЕДНЕВНО И ПОДРЯЗВАТ ЗЕЛЕНИИТЕ ПРЕД ДОМА МУ СЛУЖИТЕЛИ НА ПАРКОВЕ И ГАДИНИ ...КАК ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ ЖИВЕЕ КМЕТА НА ТОВА СЕЛО.....?!?! А ТРЕТО РПУ ИДВАТ И СЕ ПРАВЯТ НА ПСИХОЛОЗИ ВМЕСТО ДА ИЗРИТАТ ТАЗИ МРЪСНА ПАСМИНА НАГЛА...НА КОЯТО ЦЯЛ ДЕН СУШАМЕ АЛАРМАТА И РУГАТНИТЕ..... 112 ВЕЧЕ НЕ ПИЕМА СИГНАЛИ ЗА ТОЗИ АДРЕС.... ТИХО ТИХО ДА НЕ СЪБУДИМ МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ.....................

Отговори
3 1
Гъчканака

Гъчканака

17.07.2021 | 00:18

НОВОТО ИМЕ Е АУШВИЦ НА ТЕЗИ КОПТОРИ . ЗАЩО КУПУВАТЕ ТЕЗИ КОПТОРИ ?

Отговори
4 1
Скромно мнение

Скромно мнение

17.07.2021 | 00:17

Отново бюрократично недоразумение! Когато се строи такъв комплекс, още в проекта БИ ТРЯБВАЛО да е заложено изграждане на вътрешните улици, паркинги и т,н, Когато това не стане - новодомците се сблъскват точно с това. Строителя си е продал стоката /жилищата/ и от тук нататък - общината гони. Т.е. проблема се връща при оня, който го е създал - било от некомпетентност, било от мързел. Та ето ефекта, когато назначаваш калинки на заплата. Сега, за съжаление, новодомците да търсят арменския поп.

Отговори
10 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

16.07.2021 | 23:23

Този боклу.к не е донесен от Чирпан или от Ямбол.Този боклу.к е хвърлен от живеещите от Оазиса.Така,че ако бъде изчистен от отдел чистота,само след 12 часа положението ще си остане същото.По-скоро попитайте онзи който го построи този Оазис и не се замисли,ако въобще му е пукало,къде живущите там ще си хвърлят боклук.а и къде ще си паркират колите.И не на последно място когато купувахте апартаменти като улави,вие не се ли усещахте какво ще стане после.Научете се,че преди действието,трябва да мислите за последствието.Така,че Марийче сега вземи пийни една студена водичка и се успокой.

Отговори
12 1
Баце

Баце

16.07.2021 | 23:57

И какво Мария е виновна, че аграрите паркират на поляната

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?