71

Нов бранд аптеки стъпи в Пловдив, гарантира добри цени и професионално обслужване

Нова аптека отвори врати на бул. „Шести септември” 35 Б. Така хората в микрорайона около ЖП-прелеза на булевард „Шести септември” с  бул.„Копривщица” вече имат своето място, откъдето да купуват лекарства, хранителни добавки и козметика на конкурентни цени и след професионална консултация с магистър-фармацевт.  

Аптека „Дема” работи с лекарства, изписани по Здравна каса, а на редовните си клиенти предлага специални клиентски карти, които носят отстъпки при всяка покупка. Регулярно ще има и промоционални цени на определени групи стоки. Ключови партньори са „Биопрограма” – българският производител на чай, пакетирани билки и хранителни добавки за аптечната мрежа и „Сенсин” – успешна българска компания на пазара с бързообортни стоки. Родителите на бебета също могат да бъдат спокойни, тук се продават памперси и адаптирано мляко за най-малките.

„Това е първият  обект под бранда „Дема”, но амбицията ни е да имаме верига”, посочва маг.-фармацевт Емилия Кукушинкова. Зад  проекта стоят  две дами – Емилия и Дора Сендова. Съвсем скоро пред аптеката ще бъде поставен и вендинг-автомат, който да е в услуга на клиентите в извън работно  време. В момента в цял Пловдив има само един такъв апарат, а нуждата от лекарства без рецепта в късните часове на денонощието е голяма.

Аптека „Дема” работи в делнични дни от 8 до 20 часа, а през уикенда – от 9 до 19 часа.

Снимки от Наташа Манева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?