Следвайте ни

Нина Чавдарова, БСП-Пловдив, за вандалския акт: Проява на фашизъм и варварство

viber icon

Проява на фашизъм и варварство. Така зам.-председателят на БСП-Пловдив Нина Чавдарова коментира поредният вандалски акт срещу централата на социалистите в града под тепетата. 

„Преди 2 години отново имаше подобен вандалски акт. Тогава подадохме сигнал в полицията,но извършители не бяха установени. Сега отново ще информираме полицията. На камерата за видеонаблюдение не се вижда нищо. Явно видеонаблюдението е забелязано и бурканите са хвърляни от по-далеч“, каза Чавдарова. 

Тя коментира, че е много жалко когато не се познава историята и припомни, че Димитър Благоев, чиито барелеф е осквернен с червена боя, не е само и единствено основател на социалистическата партия, а нещо много повече. 

„За съжаление не мисля, че тези вандалски прояви ще спрат, а че ще се задълбочават“, посочи тя.

Припомняме, че тази сутрин паметната плоча на Димитър Благоев осъмна оплискана с червена боя в резултат на атака със стъклени буркани. Най-вероятно поредният вандалски акт е извършен в тъмните часове, като до момента причините остават неясни. От камерите за видеонаблюдение не се вижда кой е извършителят. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Шишо

Шишо

21.01.2021 | 18:55

Фашизъм като комунизъм , разлика никаква .

Отговори
6 0
Ццц

Ццц

21.01.2021 | 17:32

Ами сложете камери така, че да се вижда и когато го хванете да търка с четка за зъби докато му посинеят джуките.

Отговори
2 1
тааааа

тааааа

21.01.2021 | 12:10

тя простотията се измерва точно с таква действия....;няма ли камери за го барнат тариката и да жули в студ и пек докато светне барелефа....

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?