Следвайте ни

Николай Радев: Големите проблеми в БСП идват от това, че партията прие образа на народняшка

viber icon

„Винаги в кампанията съм казвал, че съм социалист и платформата ни е автентичната социална платформа на Пловдив“, посочи в изказването си на отчетно-изборното събрание лидерът на социалистите в местния парламент Николай Радев.  Според него тя отчетливо е била разграничена на местните избори миналата есен, когато самият той беше и кандидат за кмет.

Николай Радев благодари на всички социалисти в листата, както и на младежите, които не бяха в нея, за работата по време на кампанията. Същевременно Радев изрази и своето разочарование от борещите се за преференции кандидати, които не споменаха нито  БСП, нито кандидата и за кмет, защото припознаха друг кандидат за свой. 

„Социалистите в Общински съвет Пловдив имаме най-адекватна политика в кризата, това признаха и опонентите ни“, отчете Николай Радев. Според него  големите проблеми в БСП  идват от това, че  партията е приела образ на народняшка, вместо на социалистическа, каквато е по смисъл и предназначение -  социалистическа. 

„Пловдивската организация има ключова роля като втора по големина структура на БСП в страната“, каза пред отчетно-изборния форум на социалистите в града на тепета народният представител и член на националното ръководство Кристиян Вигенин. Той поздрави задочно  делегатите от името на председателката на НС на БСП Корнелия Нинова. „Заедно можем повече. Да търсим консолидацията и обединението, защото сме отговорни към  България“, допълни той.   Той подчерта, че прекият вътрешнопартиен вот трябва да донесе повече позитиви, отколкото негативи,  и да сплоти партията.

 Доц. Атанаска Тенева изрази удовлетворение от форума и подмладения му състав. „Градската организация и конференцията имат потенциал да се справят с предизвикателствата пред нея“, каза Тенева и призова за повече диалог.Народният представител и водач на пловдивската листа проф. Иво Христов подчерта, че БСП като единствена партия в българския политически интерес е призвана да бъде лидер в отстояването на българския национален интерес. „Това означава БСП да е в перфектно състояние, за да може да спасява страната за пореден път. От кондицията на БСП зависи и кондицията на страната“, акцентира проф. Христов.  

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Човек

Човек

20.02.2021 | 17:01

Николай Радев е специалист в едно единствено нещо - да яде и да пие. И това си личи. Нито е специалист по математика, нито мениджър на училище нито политик...

Отговори
1 0
Продажен си бе ники радев

Продажен си бе ники радев

20.06.2020 | 18:24

Скрий се бе пиянде с пиянде.Видяхме ти резила на кметските избори.Беше адвокат на безкнижния зико ,ама некадърен.Че на дебатите и як бой яде.

Отговори
5 1
Пазителите на нощното шкафче

Пазителите на нощното шкафче

20.06.2020 | 15:09

Става ми тъжно като ги гледам тези пазители на страната! Май от вас трябва да я пазим, че като гледам как опазихте Пловдив, чак ми се плачи!

Отговори
6 1
Пазителите на нощното шкафче

Пазителите на нощното шкафче

20.06.2020 | 15:06

С тези на снимката ли ще спасявата страната, поголям виц не бях чувал! От тях трябва да пазите страната, че ксто гледам как са го опазили Пловдив чак ми се плаче! Тези мълчат като риби и никой не ги зачита за нищо! !Става ми тъжно само като им гледам!

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?