Следвайте ни

Николай Бухалов: Физкултурни салони във всички училища

viber icon

В Пловдив учебните заведения имат нужда от подобряване на материалната база.

В програмата си предвиждам да бъдат изградени физкултурни салони в училищата, в които няма такива. Имаме готов проект и издадено разрешение за строеж на физкултурен салон на ОУ „Екзарх Антим I“ на бул. „Васил Априлов“.

Поетапно трябва да се подменя оборудването и обзавеждането в училищата и да се инвестират средства в подобряване на условията за спорт в дворовете. Ще се обновят онези от съществуващите сгради, които имат нужда. В детските градини ще бъдат построени нови детски площадки и биоградинки.

Смятам, че мога да спомогна за по-бързото изграждане на нова сграда за Математическата гимназия. Още в началото на мандата си като кмет ще предложа на Общинския съвет да промени статута на терена зад SPS, за да стартира строителството.

В НУ “П. Р. Славейков” има недостиг на класни стаи. Този проблем предвиждам да се реши, като се изгради надстройка на съществуващата сграда за нови 4 класни стаи и две помощни помещения.

Не подценявам и труда на преподавателите, които влагат цялата си грижа, знания и всеотдайност, за да обучават децата на Пловдив. Смятам, че задържането на такива ценни кадри е приоритет и в моята програма, и на самите училища.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?