Следвайте ни

Ники Илиев снима филм в Пловдив, затваря 2 улици

viber icon

Във  връзка със снимачния процес на филма „Завръщане”, който известният актьор и режисьор Ники Илиев снима в момента в Пловдив, предстои по две улици да бъде спирано движението на моторни превозни средства, предупредиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

На 16 юни (неделя) от 13:00  до 16:00 ч. се ограничава движението по ул. „Драган Цанков” в участъка от бул. „Руски” до ул. „Авксентий Велешки”.

На следващия ден – 17 юни (понеделник), достъпът на автомобили ще е затруднен по  ул.„Съборна” от  ул. „Криволак”  за времето от 09:00 до 11:00 ч. и от 14:00 до 21:00 часа.

Миналата вечер популярният актьор беше наръфан от лабрадора, пазещ една от къщите, в които са снимали сцени от филма. Продуценти на "Завръщане" са Богомил Грозев и Башар Рахал.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

оо7

16.06.2019 | 18:05

щом си плаща хубаво ама като го знам какъв творец е язък за затворените улици!!!!!!!!!!!!!!! щом и тоя има самочувствие на творец честита ни култура.........................хващайте се за кобура и те това е ........творците истинските затварят един по един творческите си страници и вече не се раждат може след пет шест поколения да имаме творци сега просто си плащат и ни тормозят да ги гледаме това е.........................................

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?