Следвайте ни

Ни камери, ни пагони плашат жриците на гарата

От "Общинска охрана" не заснели нито една платена любов за месец, а има камери като за "Биг Брадър"

viber icon

Жриците на любовта, които припечелват от години на алеята на бул. „Христо Ботев” срещу Централна гара, се оказаха по тарикати от видеокамерите, монтирани преди месец на 17 стълба.

Записващите устройства са с ограничен периметър и заснемат само новоизградената велоалея, недовършеният тротоар до нея и част от паважа на локалното платно, установи проверка на „Марица” вчера. Картината се следи в реално време и се вижда на екрана в Центъра за видеонаблюдения към „Общинска охрана” на пл. „Централен” 1.

Алеята е оборудвана с Биг Брадър заради безкрайните жалби на живущите в квартал „Гарата” и най-вече в блоковете на бул. „Христо Ботев”, където проститутките си водят клиенти.

Идеята е, след като камерата засече нелегалния пазарлък, да бъде уведомена полицията. Откакто са монтирани камери, не е засечен нито един подобен случай, потвърдиха вчера диспечерите в Центъра. Дамите знаят къде са сложени устройствата и действат настрани, без да се притесняват от хайки.

Близо 200 видеокамери охраняват реда на Главната, в Стария град, в Цар-Симеоновата градина, училища и на Гребния канал. В момента 23 устройства се монтират на ул. „Райко Даскалов”, казва шефът на "Общинска охрана" Александър Стайков. Той е категоричен, че има голяма полза от видеонаблюденията. /Марица.бг

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

сирджия

сирджия

24.10.2015 | 19:55

Като за бъдеща Евростолица това е \"много добре \" . \nОня лав за Пловдив \"Густо майна п...и фраш и гъста мрежа от п ....си\" може да излезе верен !

Отговори
0 0
!

!

24.10.2015 | 19:37

Повече противни глупости трудно могат да се прочетат на едно място! И журналистката да прецизира речника си малко! Що за \"любов\" и \"дами\" са това?!!! И №4,няма фригидни жени,а неумели/безразлични им/разочаровали ги мъже!Не може да си пълен скучар,грубиян,неудачник или дебелак например и да предизвикаш дива страст..Ако някой повярва,че проститутката е нимфоманка и чувства бурно влечение/освен към парите му/,е топ- глупак. Тази \"услуга\"е древна,явно има достатъчно изпаднали или извратени негнусливци,които вероятно ли настояват за фелацио с презерватив...Този \"труд\" е рисков,но едва ли ще се легализира,за да има социални и здравни грижи. Бардакът веднага би бил окупиран от мнителни съпруги,следящи \" достойните\" си половинки.

Отговори
0 0
Хахахаха

Хахахаха

24.10.2015 | 19:20

Хайде, хайде, тая от снимката е за отличниците, за вас са парцалите.

Отговори
0 0
ГЕРБер на тротинетка

ГЕРБер на тротинетка

24.10.2015 | 13:07

Прсто сте се объркали, от Европа са \"платили\" велоалеите да са и с видеонаблюдение!

Отговори
0 0
............

............

24.10.2015 | 09:47

Зад всеки клиент на гореспоменатите,стои една фригидна жена,така че мили дами проблема си е във вас,а не в това че някои все още дига самолета.Навремето се разделих с една подобна умница ,която роди крилатата мисъл.\n----------------------------------------------\nАма ние няма ли да ядем???Ми аз не готвя щот съм на диета,ти виж бръкни там в хладилника все ще намериш нещичко...

Отговори
0 0
почитател на занаята

почитател на занаята

24.10.2015 | 09:31

Не виждам нищо възмутително в упражнявания от дамите занаят. Този занаят е стар,колкото света и е описан в Библията,Корана,Кама сутра и други свещени писания.Проблемът е,че не им се създава законова основа да го практикуват на закрито,с медицински и данъчен контрол. Иначе занаятът си е много хубав.Всеки обича да хапва от време на време нещо сладко,а дамите дават това сладко чрез половия си орган - това е.

Отговори
0 0
редовен клиент

редовен клиент

24.10.2015 | 08:49

аз хода редовно като взема зпалатата при тези каки да \"боцкам\" и като редовен клиент ми правят промоций, та \"ВЪЗМУТЕНАТА \" да недава много акъл, защото на майка й.........едно време катодаваха и аванс ходех по вдапъти ама сега с тия мижави заплати се ограничавам,а има едни пенсионери дето вземат тавана на пенсията и ходат всяка седмица.

Отговори
0 0
ВЪЗМУТЕНА

ВЪЗМУТЕНА

24.10.2015 | 08:10

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ ЛЕКОНРАВНИ МОМИЧЕТА - ИСТИНСКО ОТВРЪЩЕНИЕ! С ГОДИНИ СЕ ГОВОРИ И ПИШЕ ЕДНО И СЪЩО..., ДЕЙСТВИЕ Е НУЖНО, СЪС НАЙ-СТРОГИ ЗАКОНИ!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?