Следвайте ни

Незаета пейка не остана - заприличахме на Кан СНИМКИ

viber icon

Пловдивчани се наслаждаваха истински на топлия февруарски ден. Тези, които имаха свободно време, направиха и задължителния тегел по Главната. Не остана незаета пейка с южно изложение на алеята на любовта срещу Гарата. Същото бе и по паркове и градини. Точно това правят и хората на крайбрежната улица в Кан или Марсилия.

В Асеновград, въпреки забраната за движение на каруци, водач превозното средство с мощност една конска сила, го подкара уверено по един от най-натоварените булеварди. И както става в такива щастливи дни, се отърва без глоба. Сърце не им даде на асеновградските катаджии да му друснат от 100 до 500 лева, както е по закон.

В 14.00 часа мостът на панаира бе блокиран от коли - всичките тръгнали към центъра. Колоната от автомобили започваше от Първото колело и стигаше до новия шадраван пред Водната палата.

Уличен музикант си намери почитател в лицето на един 2-годишен пловдивчанин. Хубавато време изкара навън и любителите на градски спортове на любимото им място за - площад "Съединение". /Марица.бг

Снимки: Стоян Илиев

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?