2374

Не се трае: Камиони разкаляха бул. „Източен“ СНИМКИ

Тежки камиони всеки ден разнасят пръст и кал по бул. „Източен“ и няма кой да ги санкционира. За това сигнализираха хора, живеещи в района на новоизграждащия се комплекс „Каменица“ на мястото на бутнатата едноименна бирена фабрика.

„Вече не се трае. Товарните машини не спират да влизат и излизат и денем, и вечер. Не стига, че вдигат шум, но и с гумите си разнасят кал по булеварда. А когато тази кал засъхне, се вдигат и облаци от прах. И после се чудим защо в Пловдив дишаме най-мръсния въздух“, пишат гневни читатели на „Марица“.  

Те питат защо някои строителни фирми отнасят солени глоби за замърсяването край обектите, които изграждат, а за други институциите си затварят очите.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Христо Смирненски

Христо Смирненски

14.12.2022 | 09:43

Н е е само Източен. Бул. Пещерско шосе е още по зле КАЛ, КАЛ И ПАК КАЛ. Кметовете на всички райони бездейстават - защо ли? Собствениците на фирмите заедно с техните семейства живеят в палати далеч от тази мизерия и стават все по богати, а работещите бедни теглят кредити за да ги направят по богати и да дишат този прахоляк.

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?