Следвайте ни

Назрява „кален“ протест в Пловдив

viber icon

Предупреждение за ефективни протестни действия в Пловдив публикува в социалните мрежи гражданският активист Асен Костов. Причината е изпълнението на Водния проект.

„Това е Воден Ад за нас, живущите около парка на х-л Санкт Петербург, положението е нетърпимо. На много от улиците не се работи със седмици вече. „Полк. Дрангов“ е от първите разкопани и незнайно защо не се асфалтира с месеци. Хората газят в неописуема кал и мизерия. Настояваме улиците да се разкопават по план с предварителен срок за изпълнение, който да се спазва стриктно. Същият план да бъде качен и на сайта на Общината. Като граждански активист, присъствах на обществено обсъждане по темата и беше поет ангажимент това да се случи“, заявява в публикацията си Костов.

От свое име и от името на съкварталците си настоява незабавно да започне асфалтиране на вече готовите улици. Според него малкото асфалтирани и готови трасета са с ужасно качество - шахтите са с по 15-20 см навътре в афалта. 

„Уверявам ви, че положението е нетърпимо и Ви предупреждавам, че ако не вземете незабавни мерки ще пристъпим към ефективни протестни действия. Ще блокираме ключово кръстовище в час пик. Надявам се това да не се случи, а да спрете терора над хората около парка. Моля, незабавно да бъде започнато възстановяване на улиците! Хората страдат! Всичко е в кал!“, завършва предупреждението си Костов.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Васко

Васко

14.12.2020 | 11:19

Положението наистина е нетърпимо!!! От лятото насам целият квартал между Панаира, и Захарна фабрика е разкопан брутално. В сухо време се вдигат тонове прах, в мокро - кал до колне. Никой не си дава зор. За това, че не остава място за паркиране, въобще няма да говоря. И да не ми говорят, че печките и автомобилите замърсявали въздуха с ФПЧ. Тоя прах от ремонтите се носи из целия град.

Отговори
9 0
Пловдив

Пловдив

14.12.2020 | 11:15

Тоя палячо не се спря! Асен Костов, намери си работа бе човек, стига се занимавах с неща, които не са ти ясни!

Отговори
2 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?