49

Най-яката изненада! Ученици от МГ-то в Пловдив поканиха класната на бала с градски куиз

Учениците от XII А клас от Математическа гимназия „Академик Кирил Попов“ изненадаха класната си с предложение за бал във вълнуващо градско приключение. Госпожа Бистра Иванова не е имала ни най-малка представа какво ѝ готвят нейните възпитаници, което направило изненадата още по-сладка. 

Учениците и тяхната класна ръководителка се впуснали в приключението, наречено „Пловдивски Хроники", събирайки парчета от историята на личности от миналото на града. Обикаляйки из централната част на Пловдив, те създали свои кратки етюди, намерили неочаквани скрити места и разшифровали кодове и загадки. Най-бързият отбор финиширал за 1 час и 10 минути и натрупал 1688 точки в играта.

Във финалната загадка, с помощта на учениците си, госпожа Иванова наредила пъзел, който изписал въпроса „Ще дойдете ли с нас на бал?" - момент, който се оказал изключително емоционален за всички присъстващи. Трогната от жеста на своите ученици, госпожа Иванова не скрила вълнението си и приела поканата, изразявайки благодарността си за незабравимия жест.

Учителката не пропусна да сподели своите впечатления и с организаторите от Вътрешен глас с думите: „Благодарим за фантастичната игра! Настроение! Интелектуални намигвания! Радост! Искаме още игри, създадени от вас! Благодарим!!!"

Екипът на Вътрешен глас, от своя страна, призна с усмивка: „Много сме щастливи, когато разработваме игри за нечия изненада. Преживяваме цялата игра и емоциите заедно с участниците, а на финала удовлетворението за свършената работа ни дава стимул за следващи приключения."


Класната е получила и букет от рози с точния брой на учениците в класа, който не само я усмихнал, но и леко я насълзил от щастие. 

 

Снимки от: Пламен Петров/Вътрешен глас

Оцени новината

Оцени новината
3.9/5 от 14 оценки
3.9/5 от 14 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Боян

Боян

14.03.2024 | 21:28

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://mub.me/mens

Отговори
0 0
Страхотни млади хора!

Страхотни млади хора!

14.03.2024 | 18:46

Това е най-страхотната покана, правена досега. Поздравления, деца!

Отговори
9 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?