Следвайте ни

Най-после! Обновяват подлеза на Централна гара СНИМКИ

viber icon

Пешеходният подлез под бул. "Христо Ботев" срещу Централна гара от два дни наподобява строителна площадка. Майсторите започнаха да боядисват почернелите от прах тавани на две от стълбищата.  

Търговците и пешеходците,  за които се оставят  "коридори" да преминаване, се радват, защото от години в подземното пространство не е правен ремонт. Подлезът беше в окаяно състояние.

Бригадата е наета от "Общински пазари".  Предприятието отскоро стопанисва подлеза, както и този срещу хотел "Тримонциум", където са отстранени течове на покрива.

В подлеза на гарата се поправя осветлението, ще бъдат възстановени стълбищата и дъждоприемните решетки, увери директорът на предприятието Запрян Тодоров.

снимки: Атанас Кънев

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Гражданин

Гражданин

04.11.2020 | 19:47

А кога ще проработи тоалетната? В целия подлез няма вода,няма тоалетна! Къде е РЗИ ? В пандемия как да се спазва дезинфекцията? Къде да се измият ръцете? А магазините работят в тази мръсотия!

Отговори
3 1
смях

смях

04.11.2020 | 18:33

решиха ли проблема с наводяванията ?

Отговори
3 1
Смях

Смях

13.11.2020 | 15:00

Научи се да пишеш правилно и тогава се смей !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?