3906

Най-младият кмет почерпи пенсионери в "Тракия" за рождения си ден

Кметът на „Тракия” Георги Гатев празнува днес по обяд рождения си ден в пенсионерския клуб в блок 46 в района. Гатев, който навърши 37 години, е най-младият сред кметовете в Пловдив  и от първия ден на мандата си се грижи за възрастните хора. 

Заедно с рожденика на гости в клуба бяха съпартийците му от ГЕРБ, включително председателят на Общинския съвет Атанас Узунов и неговият предшественик и бивш зам.-кмет Александър Държиков. Занесли са на пенсионерите подаръци – шах, табла, карти, а Георги Гатев – и почерпка.

Възрастните хора пък подариха на районния кмет красив химикал, на който специално са гравирали името му по случай рождения му ден. Посрещнаха го с много усмивки и сърдечни пожелания за успехи.

 

Пенсионерите са благодарни на Гатев, че по негова инициатива е започнат ремонт в клуба. Стаите вече са измазани и освежени, основно е ремонтирана и тоалетната.

„Ремонтът върви добре, жените са доволни, че вече има тоалетни чинии, вместо клекало, а като приключим със строителните работи,  ще сложим и табела, за да се вижда, че това е пенсионерски клуб”, каза за „Марица” Георги Гатев. 

След завършването на ремонта в клуба ще бъдат монтирани и климатици, които районният кмет е осигурил за клуба с личните си средства, както е обещал в предизборната кампания.

"Възрастните хора трябва да се уважават, така са ме учили моите родители", коментира Георги Гатев.  

 

 

Оцени новината

Оцени новината
3.8/5 от 10 оценки
3.8/5 от 10 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?