Следвайте ни

Насочват шествието към КПП-то при Пешеходния СНИМКИ

viber icon

Протестното шествие, което се отклони от предварително одобрения маршрут, все пак ще стигне до площад "Съединение".

Трябва обаче всички да преминат през едно от регламентираните КПП-та, откъдето е достъпът за граждани. То е в края на Главната, преди Пешеходния мост.

Преди минути множеството, което се отклони, достигна до кордон от 30 униформени и 3 автомобила на жандармерията, които са препречили бул. "Шести септември". Протестиращи освиркаха силите на реда, които са без въоръжение, без щитове и каски. Чуха се викове "Биячи" и "Еничари".

След кратки преговори с организаторите, от жандармерията предложиха да оставят трикольора и да минат  през КПП-то. "Няма да оставим знамето", категоричен бе Любомир Чакъров и поведе хората през подлеза към пропускателния пункт.

Вече започнаха рутинни проверки за оръжие и опасни предмети.

Снимки: Наташа Манева

Елица Кандева

Елица Кандева

Журналист - екип "Общество"

Елица Кандева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Има 16 г. стаж във в. „24 часа”. Работи като репортер-редактор в екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Киро

Киро

06.09.2020 | 21:41

Днеска на 60-тия ден от протестите Гроб успя да изкара 30 нещастника, които минали по Витошка. когато съберете поне 50 души тогава коментирайте.

Отговори
2 0
Безпартиен

Безпартиен

06.09.2020 | 20:43

Тоя Чакъров е без чест .Говори едно- върши друго. Иди им вярвай после на идеите на протеста и принципите. На този ден не биваше да правят панаири.Срамота!

Отговори
1 2
За съжаление

За съжаление

06.09.2020 | 20:20

Нещастниците, които протестират и на тоя свят ден са безмозъчни !!!

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?