Следвайте ни

Намериха решението за тапите до Водната палата

viber icon

Автомобилен подлез на бул. "Марица-юг" при панаирния мост е една от препоръките, посочена от проектантите за развитието на градската инфраструктура в новия ОУП. Инж. Димитър Попов, който е участвал и в подготовката на Общия устройствен план от 2007 г., е категоричен, че още преди няколко години трябваше да бъде изградено подземното транспортно съоръжение, което щеше да поеме част от трафика по бул. "Цар Борис III Обединител". 

В Община Пловдив имаше наченки за такава инициатива. Проведе се конкурс за проект, участниците в него са предложили няколко варианта, но тогавашната градска управа реши да върви по пътя на най-малкото съпротивление - кръгово кръстовище.  

Така се появи колелото с фонтан по средата до Водна палата. В транспортно - комуникационната схема към актуализацията на ОУП отново е предложено изграждане на подлез.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Реалист

Реалист

10.08.2020 | 21:10

когато го нямаше това колело нямаше такова задръстване а сега какво направиха колелото пръснаха са два-три милиона и сега ще го премахнат ще го разкопаят и ще го разкъсат за да правя тунел и какво става с тези два милиона някой ще ги възстанови ли някоя умна глава в кавички тъпа проста ненормална който в миналите осем години съсипа целия град е с такива глупости къде е Гешев да разследва Тотевей такива трябва да разследва Гешев фенерче някой откраднал на някой си една кокошка и такива като теб с какви пари направи хотела къщата му в центъра кога кога ще го разследват

Отговори
4 1
Нищо ново

Нищо ново

10.08.2020 | 14:42

Какво очаквахте от маминия?

Отговори
10 4
4000

4000

10.08.2020 | 14:35

Да напомня на прокуратурата, че това кръгово, заедно с малко преасфалтиране до Чифте баня струва на града 2 милиона. Със сигурност Тотев и 40-те разбойника са откраднали половината пари.

Отговори
13 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?