Следвайте ни

Намалена е видимостта в района на Първомай заради мъгла

viber icon

До 100 метра е намалена видимостта в района на Първомай заради мъгла, съобщи за Радио „Фокус“ - Пловдив дежурният в Областно пътно управление. Повишена опасност от падащи камъни има по пътищата в планинските райони. Водачите трябва да шофират внимателно по направленията Бачково - Нареченски бани, Кричим - Стамболийски и Юговско ханче - Югово - Лъки - Здравец. Проходът Троян - Кърнаре остава затворен за движение на всички моторни превозни средства.

Целогодишна е забраната за движение на моторни превозни средства по пътя Белица - Загражден - Давидково, в участъка от км 13 до км 18. Забранено все още е движението на камиони по-високи от 4 метра през тунелите по пътя Асеновград - Нареченски бани. Забранено е също преминаването на камиони над 12 тона по пътя Поповица - Болярци. Обходният маршрут за водачите е по пътя Поповица - Садово - Кочево - Болярци.


Движението в Пловдив е интензивно. Лолони от автомобили се образуват по булевардите „Христо Ботев“, „Цар Борис III Обединител“, „Източен“, „Руски“, „Васил Априлов“ и „Шести септември“, както и по входно-изходните артерии. Пътните настилки в града и областта са сухи и нормално проходими. От днес се затваря за движение участък от ул. „Христо Г. Данов“ в отсечката между ул. „Антим I“ и ул. „Свети Климент“ заради строително-ремонтни дейности. Очаква се благоустройството да приключи до края на април. Като обходен маршрут от понеделник може да се използва трасето ул. „Антим I“ – ул. „Скайлер“ – ул. „Софроний Врачански“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?