Следвайте ни

Наградите "Шевалас" търсят най-зелените фирми и граждани

viber icon

Връчването на традиционните вече награди за озеленяване и поддържане на зелената система „Шевалас” ще се състои в първата половина на август. То е второ поред, след възстановяването им миналата година. Следващата седмица специална комисия ще започне подбор на номинациите. Претенденти за приза могат да са граждани и малки и големи фирми, направили нещо значимо в сферата на зелената система през последната година.

„Благодарение на зам.-кмета Пламен Панов успяхме да вкараме наградите „Шевалас” в годишния календар с културни събития. В рамките на тази седмица ще стартираме разговорите с колегите от отдел „Култура”, за да  им съдействаме с каквото можем”, каза кметът на „Централен” Георги Стаменов.

Тази година се навършват 100 години от кончината на създателя на най-красивите пловдивски паркове. Прeдложенията за номинации може да се изпращат на сайта на района. Наградите „Шевалас” бяха връчени веднъж по времето на Славчо Атанасов. Инициативата бе възстановена миналата година. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?