Следвайте ни

Наглец се заклещи на прелез в Пловдив, оцеля по чудо

viber icon

Пловдивчанин с Мерцедес се направи на тарикат - опита да мине пред останалите коли и да изпревари вече спускащите се бариери на жп прелеза на бул. "Свобода" в Пловдив. И трябва да е благодарен, че не го отнесе влак.

След като премина„ първите бариери обаче, вторите хлопнаха пред лицето му. Така остана заклещен на сантиметри от линията и чаканата влакова композиция.

Наглият опит да се мине преди влака е заснет и е публикуван в социалните мрежи. Коментиращите се се чудят как може да си жертваш живота само и само да си спестил няколко минути чакане.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Коментар

Коментар

20.02.2021 | 13:01

Карачите на мерцедеси у нас са измежду най-големите тарикати и нахалници. И като добавим, че повечето карат сдухани дизели за по-евтино и картинката става ясна. Такъв номер на прелеза с Шкода например не се прави.

Отговори
0 0
Хоп

Хоп

19.02.2021 | 20:24

И като се е заклещил, как не го е треснал влака?

Отговори
3 7
КОТКАТА

КОТКАТА

19.02.2021 | 20:09

"... вторите хлопна ли пред лицето му." Я пак, че нещо не се разбира :))))))) И изобщо какво лице - тоя не е ли бил в колата?!?!?!? Как бариерата ще стигне до лицето му???!!?

Отговори
4 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?