1939

Надбягване с коне на оживен пловдивски булевард, по чудо се размина без меле

Два коня изправиха косите на пловдивчани зад волана. Животните галопираха редом до колите, а след родеото спираха за почивка и за паша встрани от пътя.


Мнозина шофьори се уплашиха от конете, други пък се шегуват от сърце, че това е новият алтернативен транспорт на Пловдив.


Присъствието на жребците на булеварда обаче крие опасност от фатален инцидент. Шофьори твърдят, че да подали сигнал до компетентните институции, за да бъдат премахнати от пътя, а собственикът им да отнесе глоба. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Живко

Живко

14.09.2022 | 00:23

Това са циганските коне от Шекер махала. Те са там много често. Аз редовно ги заобикалям точно на тази отсечка от булевард България до стадион Марица.

Отговори
8 0
Глей колко са прости нагли

Глей колко са прости нагли

13.09.2022 | 21:05

На чифутите трябва да им се мотат пред Джиповете повече коне за да им напомня кой пръв е дошъл по тези земи и основал Държава И да се сетят да се изнасят към Обетованата си земя Там към Израел създаден със рушвети велики през 1947 година Тия чифути шъ ни дават наклон кък да живеем във нашата Държава Аййде Вън Там на Голанските възвишения дето има само пясък и кибук Коне там няма да ви се пречак Само братя араби който ви чакат натопорчени

Отговори
7 8

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?