Следвайте ни

Над 2000 пловдивчани си правят оглушки за такса куче

viber icon

Над 2000 собственици на домашни кучета все още не са платили годишната такса в размер на 30 лева в районните кметства, където имат регистрация. От Община Пловдив напомнят, че се  поддържа актуален електронен регистър на домашните кучета, отглеждани в Пловдив. Подбрана информация от картотеката на всяко регистрирано куче се визуализира на сайта  http://acc.plovdiv.bg:8086/eDogsmvc/ и всеки заинтересован може да направи справка, като въведе по една или комбинация от няколко ключови думи  - име на куче, адрес, регистрационен номер.

Също на страницата на общината, всеки собственик на куче може да провери дали има задължения  за такса куче. За извършване на справката е необходимо домашният любимец вече да е регистриран в общината/районното кметство и да се въведе регистрационният номер на индивидуалната му картотека: https://www.plovdiv-dogs.com/.

Ако се окаже, че има дължими такси към общината, собственикът може да плати на място в касата на районната администрация или по  банкови сметки при Инвестбанк, посочени в сайта за всеки район.Като основание за плащането е необходимо да бъдат отбелязани годината/годините, за която се заплаща таксата и индивидуалният номер на картона на кучето.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Рев на чужд гроб

Рев на чужд гроб

17.11.2020 | 13:15

Ами умрели са от Ковидчето ви бре серсеми я кучетата я стопаните От началото на измислената ви пандемийка ни заривате всеки ден с цифри за хиляди умрели А сега чакайте от умрял писмо Само за пари мислят дебчета мамини еврейски Липсват им некакви парички Просто Ревът за тях

Отговори
0 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?