Следвайте ни

Над 100 души се ваксинираха срещу COVID-19 в МБАЛ „Медлайн“ в неделя

viber icon

Повече от 100 души избраха да се ваксинират срещу COVID-19 в МБАЛ „Медлайн“, където от днес е осигурен „зелен коридор“ за имунизации в 4-та фаза, съгласно националния план. 

Опашката пред лечебното заведение започна да се оформя още от 9 ч. сутринта, а работата на екипите продължи до 17 ч. Кампанията премина при строго спазване на противоепидемичните мерки, всички допуснати в сградата на ул. „Филип Македонски“ 37 задължително носеха предпазни маски. 

Хората, които дойдоха до болницата, бяха предимно млади – на възраст между 20 и 30 години. Нито един от пациентите, на които бе поставена ваксина на Astra Zeneka/Oxford нямаше никакви оплаквания. Всички бяха отлично информирани за ваксините и за реда на тяхното поставяне, съобщиха от медицинския екип. 

„Зеленият коридор“ в „Медлайн“ ще продължи да обслужва пациенти и ще бъде отворен и от утре, 22 февруари 2021 г., понеделник. От мениджърския екип на болницата увериха, че са осигурени достатъчни количества ваксини и ще бъдат имунизирани всички, които проявят интерес.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Нали

Нали

21.02.2021 | 21:55

Една идея за болните мозъци от Марица! Изкарайте ги, че тези на опашките са цигани, които правителството ваксинира с предимство и с най-хубавата ваксина а българските пенсионери умират от ковид!

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?