Следвайте ни

Над 100 души на бунт срещу "Жътварите" в Коматево СНИМКИ

viber icon

Над 100 души се събраха в пловдивския квартал "Коматево" и протестират срещу дейността на "Жътварите", видя репортер на "Марица". Напрежението се вдигна през седмицата, тъй като жители алармират, че църквата "Жътвари" всъщност представляват секта и примамват деца с лакомства без знанието на родителите им. 

В 11 часа започна службата, а протестиращи нахлуха вътре. Излезе един от участниците, който е довел и детето си. Обясни, че са протестанти и че няма как деца да бъдат допуснати без съгласието на родителите. 

Хората са единодушни: Нямате място тук! Никой не ви иска! Оставете децата ни! Ще ви изгоним! Вие сте нежелани в нашия квартал!

Очаквайте подробности! 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Филибелия

Филибелия

17.05.2021 | 13:49

Ами като сте тръгнали на протест против други/не православни църкви/ защо не протестирате и против мюсюлманите с техните джамии и викове от минаретата? или Д-еП-еС-е-то не дава?...

Отговори
1 0
Хаджи Енчо

Хаджи Енчо

16.05.2021 | 12:07

Толкова за толерантността на българина. Информацията сочи, че това движение има над 65000 църкви в 53 държави по света, но в Коматево - не може. Не са известни някакви проблеми с движението по целия свят, но коматевци ги знаят тези проблеми. Сега ще им чипират децата и след известно време ще ги зомбират.

Отговори
1 5
Толерантни сме

Толерантни сме

16.05.2021 | 14:22

Волята на народа е по важна, особено за религиозните храмове. Не винаги, това което е на запад или по света е най правилно.

Отговори
3 1
Агитки от ОРТАЦИ на МУТРО'ПОЛИТ'ика

Агитки от ОРТАЦИ на МУТРО'ПОЛИТ'ика

16.05.2021 | 23:08

"Волята на . . . народа" ка'йш, начи. Бре-бре, само стотина разбеснели се платени ФАНАТИЦИ на крадливата агентурна БПатриаршия заграбила вековни ИМОТИ ГРАДЕНИ ОТ ДЕДИТЕ НИ С УПОВАНИЕ

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?