Следвайте ни

Над 10 смачкани коли след бурята в Пловдив, щетите са големи

viber icon

Над 80 сигнала за паднали дървета, скъсани кабели и разрушени части от покриви са постъпили в четвъртък след бурята, преминала над Пловдив и региона. Цяла нощ екипи на пожарната са отреагирали на сигнали. 

Над 10 коли са блокирани от паднали клони и повалени дървета. На ул. „Ибър” и ул. "Лейди Странгфорд" също са паднали дървета и са затиснали автомобили. Скъсани кабели има на ул. "Иван Вазов" и ул. "Авксентий Велшки".

На ул. "Кавала" 6 короната на дърво рухна и по чудо не се стовари върху паркиралите наблизо коли. Дървото е  препречило цялото пътно платно.  Живеещите по улицата твърдят, че има и други изгнили дървета, които при следваща буря ще паднат. 

 

В няколко населени места край Пловдив е паднала градушка, спрял е и токът за кратко. Колкото орех са били ледените късове в Първомайско и Белозем.

Работите на екипите по разчистването продължава. На място работят пожарникари, екипите на "Чистота" и "Градини и паркове". 

 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?