Следвайте ни

На косъм от трагедия: Пловдивчанин с инвалидна количка фучи като ракета на червено ВИДЕО/СНИМКИ

viber icon

Трудноподвижен възрастен пловдивчанин едва не извърши самоубийство в центъра на града под тепетата вчера сутринта.  Той карал инвалидна акумулаторна количка по ул. „Гладстон“ към 09.30 часа, въобще не се съобразил с червения сигнал на светофара на кръстовището с бул. „Руски“ и профучал като ракета. След това свил наляво и продължил по булеварда в посока Централна гара. 

За „късметлията“ сигнализира шофьорът Атанас Попов, станал свидетел на играта със смъртта. Количката на дядото профучала покрай него и видеорегистраторът на колата му успяла да го заснеме.

„Бъдейки първа кола на  кръстовището на ул. „Гладстон“ и бул. „Руски“, покрай мен мина тази инвалидна акумулаторна количка на червено, след което смело и безотговорно, с риск за  себе, си пресече кръстовището“, ни написа нашия читател и изпрати заснетия клип.

Вижте как дядото преминава на червено:

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тър

Тър

29.08.2021 | 00:32

Тоя дядо когато и да го набиеш все е късно.Много е заядлив и арогантен

Отговори
14 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?