44

На косъм от смъртта на Околовръстното: ТИР ръси ледени късове, коли набиват спирачки 

Изключително опасна ситуация на Околовръстното на Пловдив завърши без жертви и сериозно пострадали. За екшъна информира читател на "Марица". 

По думите му, кън 10.50 часа тази сутрин, на надлеза на Околовръстното при кв. "Прослав", големи ледени парчета изпадали от ремаркето на камиона върху разминаващи се с него автомобили. 

"Колите дори набиха спирачки, не знам как не се стигна до верижна катастрофа. Това се получи, като даде газ да изкачва надлеза. Дано няма пострадали", пише читателят ни. 

Оцени новината

Оцени новината
4.6/5 от 5 оценки
4.6/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Кольо

Кольо

13.01.2024 | 16:18

Сутринта днес на кръговото кръстовище за Куклен на околовръстния път имаше също много лед в зоната на кръстовището,на асфалта.

Отговори
1 0
Като минавате

Като минавате

13.01.2024 | 13:13

По околовръстното Спрете пред фирма Юпетер Метал и запалете им една свещ за злоупокойна молитва Ни знам КОЙ е собственика на тази фирма Но Нейстово му е желанието да загради всеки сокак със мантинели в равно поле Пък и поръчки всякакви печели Най често обществени На дребно го кара човека КОЙто и да е ТО

Отговори
4 0
Пътиша

Пътиша

13.01.2024 | 13:10

То пътища няма като за хората ама мантинели има, голяма част от парите по тези проекти отиват за ненужни неща то с просто око се вижда, между Раковски и Брезово поствиха по къра улично осветление, направо смехория на фона на разбитите пътища да ама пътя там взе да се цепи от пропадане и естествено заливат фугите с асфалт докато мине гаранцията, ние трябва да попитаме проектантите защо залагат такива неща в проектите или е по искане на строителя за да се надуе сметката, а тук само си дрънкаме това онова да и аз го правя но няма масова гражданска заинтересованост и излиза че сме мрънкачи разни

Отговори
4 1
Обаче Да отбележа

Обаче Да отбележа

13.01.2024 | 12:38

Като не го пуснахте тоа ТИР да броди свободно по Шенгенските пътища и да ръси лед Сега връз вашите глави дебели да ръси лед И да приемем че всичко си е Божа работа що иде отгоре Каквато ви е връзката с Бога вашите глави и изборните резултати И стойте си в къщи или ходете за риба и гъби както го правихте по време на избори Така нито ледени късове ще хвърчат над главите ви дебели Нито съюзнически самолети и вертолети Та Вместо да мрънкате Събирайте си партакешите и занимавайте за вашата Обетована земя по въздушно капков път Ади чау

Отговори
1 1
ЪЪЪ

ЪЪЪ

13.01.2024 | 12:14

Околовръстното шосенце, правено от невежи тъпунгери, крадливи и празноглави. Вместо по 2 ленти във всяка посока и задължителна аварийна лента, турили мантинели, та като някой се удари леко и спре, да няма място за разминаване и отзад да го натресат яко и да го довършат.

Отговори
11 2
Ник

Ник

13.01.2024 | 12:34

Явно същия инвалид направи и Пазарджишко.Вместо 4 ленти, а там имаше място-мантинели и канал зад тях.Ще речеш,че има пропасти.Вместо като стане нещо да отиде в равното поле, мантинелата да го прати в насрещното движение.Сега зад мантинели те е гора и кочина. Ама нали трябва да си продадат мантинелките. Въпрос на време е на тия двете шосета да стане голяма беля.Заради гения.

Отговори
9 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?