Следвайте ни

На косъм! Ето какво спасило шофьора на камиона от жицата-убиец

viber icon

Падналата тролейбусна жица върху камион е разрязала кабината и предното му стъкло, видя репортер на "Марица". Припомняме, че по чудо се размина без пострадали при поредния инцидент, при който провиснали тролейбусни жици рухнаха върху камион на Кукленско шосе.

Ако шофьорът бе карал с по-висока скорост обаче, жиците щеше да разрежат и него. Той е извадил късмет, че тъкмо е потеглял и така само ги е закачил.

Движението е леко затруднено, полицейски патрул е разположен до мястото на инцидента.

Шофьорът, мъж на около 50 години, е видимо стресиран. В момента го разпитват униформени. Очаква се провисналата жица да бъде отстранена в най-скоро време, камионът да се оттегли, а нормалното движение да бъде възстановено. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Реалист

Реалист

31.08.2020 | 20:13

пак глупости пишете Как можеш жица да разреже кабина на две това просто не ми е ясно как може да стане това да не е лента на банциг или ножовка глупости пак някой си пише и като гледамкато гледам от снимката май счупен само сенника а не стъклото и кабината гледам че е здрав и пак казвам тролейбусният транспорт ако функционираше тези цеденти нямаше да стават защото мрежата щеше да бъде поддържана и нямаше да бъде в това състояние а Тотев Какво направи заради Чолаков и Петко Ангелов умишлено той реши на своя глава да скъса договора с Батаклиев за да може да няма тролей за да може Чолаков и Петко Ангелов да работят лобита лобита колкото искате и крайна сметка да се разнищи този казус по каква причина и по какъв начин и с какъв акъл Тотев скъса еднолично договора с Батаклиев по принцип говорим за тролейбусния транспорт какво му пречеха тролеите

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?