Следвайте ни

На кого пречат новите детски площадки в район „Северен“? СНИМКИ

viber icon

Млада майка подаде сигнал до районното кметство в „Северен” за извършен вандалски акт на територията на района. От изпратените снимки на електронната поща и от публикацията на гражданката в социалната мрежа фейсбук става ясно, че е счупена чешмичката за питейна вода в парк „Надежда”. Дамата изразява своето възмущение от хулиганския акт над съоръжението.

Счупена е и част от пързалката на откритата наскоро детска площадка на бул. „България” пред „Луксор”. Снимката е направила друга гражданка, живееща в близост до въпросното място.

 „Сигнализирах на служителите на Трето РУ-Пловдив, с които работим в пълен синхрон. Вече са предприети действия по откриване на въпросните извършители. Не можем да останем безучастни, когато новите и хубави неща, които сме направили, се рушат по един грозен и безобразен начин. Благодаря на всички жители на „Северен”, които проявяват будна съвест и не остават безразлични към подобен род прояви. Нека да продължават да подават сигнали до районното кметство, както и на тел. 112, когато станат свидетели на такива неприятни гледки”, коментира кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ати

Ати

13.10.2020 | 21:43

На кого , на тъпите протестъри ,на тях всичко им пречи , всички им са виновни че са швестери зелени ,розови, червени , леви резби.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?