4020

На благотворителния концерт за децата на загинали служители от МВР: Малкият Самуил просълзи публиката СНИМКИ

Благотворителен концерт за децата на загинали служители от структурите на МВР обедини малки и големи в Пловдив. Повече от два часа днес на сцената до Общината се изявяваха малчугани и ученици от школи, групи и различни формации под тепетата, като целта бе да покажат съпричастност към каузата на организаторите. Децата на загинали служители от системата на МВР ще бъдат подкрепени със събраните средства от служители и дарители.

С атрактивни демонстрации за децата, в програмата се включиха също полицаи и пожарникари. Изпълнението на 6-годишния Самуил, посветено на героизма на Ботев, предизвика сълзи на гордост и бурни аплодисменти. 

Мотото на благотворителния концерт бе „С обич за децата, в памет на бащите герои“ . Събитието се организира от местните дружества на Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР), под егидата на кмета на Община Пловдив Костадин Димитров и ръководителите на Полицията и Пожарната – старши комисар Георги Чергов и старши комисар Васил Димов.

Освен на танцовите и музикални изпълнения, зрителите имаха възможност да разгледат отблизо специализираните екипировка, техника и автомобили на Полицията и Пожарната. Умения да изпълнява командите на водача си демонстрира и служебно полицейско куче.

 Организаторите изразяват признателност към всички, които проявяват съпричастност към каузата. Парични суми могат да бъдат преведени по сметка на СФСМВР в Обединена българска банка BG24UBBS80021044094440, като за основание се посочи „Благотворителна кампания 2024“. Набраните средства от инициативата ще бъдат разпределени по равно на 20 деца до 18-годишна възраст, претърпели тежка загуба на родител – служител в пловдивската полиция или пожарна.Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?