Следвайте ни

Музикални звезди разказват приказката на P.I.F. с концерт в Пловдив

viber icon

P.I.F. ще забият на Младежкия хълм в Пловдив тази вечер. Да, без Димо, но заради него, в негова чест, в чест на творчеството му, което е движеща сила на хиляди меломани. 

Точното място на концерта е Stage park, а началото ще бъде поставено в 21 часа. 

„Приказката“ на П.И.Ф. ще разкажат заедно момчетата от групата, както и певците Ерсин Мустафов от Jeremy?, Свилен Ноев от Остава, Графа  и Дичо.
Благодарение на всички тях, публиката ще стане част от неповторимо събитие, в което група P.I.F. влага цялото си сърце и душа в памет на своя вокалист Димо Стоянов.

Групата е създадена през 1992 година от Димо Стоянов и Иван Велков във Варна. 

За P.I.F. е ясно, че Димо не може да има „заместник“ и когато решават да посветят „Приказката П.И.Ф.“ на него, канят приятели, които изпълняват песните им. Първоначално дори изпитват притеснение от факта, че някой друг ще излезе на сцената с тях на мястото на Димо. Певците обаче дават всичко от себе си, изпълненията им са заредени с чувство и емоции, точно така, както би искал Димо... Защото всичко е заради Димо и това е движещата сила. 

В началото на юни бандата изкара нов албум, озаглавен P.I.F. 6. Пред "Марица" китаристът Иван Велков, че е изключително емоционален и различен като звучене от всичко, което групата е издавала до сега. Шестте опуса в диска са записвани от Димо Стоянов до деня преди да влезе в болница, а след като губи битката с коронавируса, решават да ги оставят незавършени, с всички прекрасни и малки несъвършенства, оставени от непрежалимия им фронтмен в работния процес. 

На минитурнето, което завършва в Пловдив, бандата ще изпълни любимите на феновете хитове. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?