46

Музикален уикенд център под открито небе отваря врати в Коматево

Милена ще е първата звезда

Уникален музикален уикенд център отваря врати в пловдивския квартал Коматево. Негов инициатор и създател е известният музикант и собственик на музикални клубове през годините Ивайло Цанков.

Новото любимо място, което се намира в местността Гуджуците, ще отвори врати на 16 юни. Откриването ще е зрелищно, като първата гост-звезда в големия ден ще е рокаджийката Милена, която ще направи незабравимо шоу с хитовете си. Идеята е всеки уикенд центърът да работи активно. Там ще звучи рок, ще се лее народна музика, ще има скара и бира. Освен това е предвиден кът за децата, както и възможност за къмпингуване, което прави мястото привлекателно и много подходящо за семейни посещения, обясни пред „Марица“ Цанков.

По думите му, капацитетът на центъра е между 500 и 1000 души. Освен за музика и забавления, идеята е да се отдава и под наем за отбелязване на рождени дни и всякакъв тип празненства. „Всичко, което имах като идея да правя в „Капана“, сега ще го събера на едно място под открито небе“ посочи Цанков.

Музикантът трескаво твори програма за предстоящите прояви. „Конкурент“ ще е една от групите, които ще се качат на новата сцена в Коматево.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Габровецът

Габровецът

06.06.2023 | 23:13

В Капана го разбраха що за стока е този и си тръгна с борчове а сега е решил ЦЕНТЪР да прави на къра в Коматево при кърлежите и краварника на 50 метра от него. Ето това е реалността - напълни се със селяни този град а вече дори и крайните квартали!

Отговори
0 1
Само така

Само така

06.06.2023 | 15:59

Браво,много добра идея! Ако може освен Конкурент да дойдат старите яки групи като Контрол ,Ера,Тротил и естествено Ахат ще е супер.

Отговори
4 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?