Следвайте ни

Моторист на косъм от катастрофа заради мантинелите на Околовръстното

viber icon

Мощната буря хвана в капан моторист на Околовръстното шосе на Пловдив. Иво Цветков е написал гневен пост в социалните мрежи, тъй като е искал да спре да се движи заради силния вятър, но не успял заради мантинелите и факта, че няма локали. Ситуацията, в която попаднал го вбесила. 

"Прибирайки се с мотора, бурята ме хвана точно на Околовръстното. Вятърът беше толкова силен, че щеше да ме свали от мотора. Значи в такава ситуация задължително трябва да спра и да сляза, понеже просто може да ме избута в насрещното или в мантинелата. Въпросът е, че нямаше къде да отбия без да направя предпоставка за катастрофа, понеже ако спра, трябва да оставя мотора на платното. Наложи се с 300 зора да изкарам до отбивката за Марково, докато през цялото време бях избутван в насрещното без възможност да отбия в банкета докато вятъра утихне, понеже банкет няма. Кога ще се вземат някакви мерки за тоя глупав тунел, който сътвориха?", пита разгневеният моторист. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Живко

Живко

28.06.2021 | 02:53

Всички моторджии са опасност за шофьори и пешеходци, не плащат данък и застраховка, непрекъснато правят престъпления и не плащат глобите си. Добре поне, че се самоизтребват по пътищата.

Отговори
1 2
Емил

Емил

27.06.2021 | 19:40

Всеки ден пътувам от Асеновград до Първенец и обратно. За всички които си карат нормално, пътят си е супер. Ако някой се блъсне в дърво, ще ревът, че няма мантинели.

Отговори
3 7
bikers suck

bikers suck

27.06.2021 | 17:26

Е чак толкова тясно на банкета , че мотор да не може да отбие не е . И като отбие ще чака до другия ден там ли. Поне под мост трябва да спре ако е супер бурно не отстрани на пътя.

Отговори
6 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?