Следвайте ни

Мощни строителни фирми напират към "Модър - Царевец"

viber icon

Засилен  интерес и то от сериозни строителни фирми има към обществената поръчка за строителството на подлез "Модър - Царевец", обявена от Община Пловдив. Оферти се приемат до края на работния ден на 20 май и ще се отворят на 21-ви, напомни зам.-кметът по строителство Пламен Райчев.

Запитвания във връзка с поръчката са постъпили  до края на миналата седмица от фирмите "Главболгарстрой", "ИСА - 2000", "Джи пи груп" и "Драгиев и ко" . Всички те са доказани качества в строителството, счита зам.-кметът.

Пламен Райчев обаче уточни, че тези дни се чакат оферти. Практиката сочи, че обикновено оферти се подават в последния ден,, когато изтича срокът. За подлеза под жп линията и за разширението на двете улици са определени близо 12 млн. лева с ДДС.  Обектът е свързан с обществената поръчка на В и К - ЕООД за Южен обходен колектор, който трябва да мине под железницата. Процедурата е обявена от държавната фирма, но изпълнител засега не е избран.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Аман от първи копки

Аман от първи копки

18.05.2020 | 16:56

Ха-ха.Още преди 10г.Атанасов беше намерил парите и направил напълно проекта, но дойде тотев и профука парите по глупости и крадене.После прави 6 първи копки.!!!Зикето сега седма ли ще прави????

Отговори
4 2
Национален

Национален

18.05.2020 | 14:36

Сигурно от партията са разрешили да се включат кандидати и да се започне проекта. Все пак нещо да се върши и в Пловдив.

Отговори
5 3
мхм

мхм

18.05.2020 | 14:00

Има лапаница, за това. На онея хорица в кварталчето ще им е..т м.....а, както беше спокойно и задушевно място, ще стане пълен фак!!!

Отговори
11 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?