Следвайте ни

Мощни мотори и рокерки обраха точките в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Шествие на мотори прикова погледите на пловдивчани по-рано днес. В града се проведе национална мото среща на каращите Хонда. С шума на двигателите си, въртене на гуми и миризма на бензин хондаджии от страната привлякоха вниманието по булевардите на Пловдив. 

Обиколката тръгна от колелото на "Кукленско шосе".  

След разходката си из града, мотористите се събраха в двора на "Тех парк" зад Мебелна къща за официалната част на срещата. Програмата включваше откриване, шоу и игри, свободна програма и награждаване на заслужилите.

Интересното беше, че представителки на нежния пол на мотори въобще не липсваха. Някои от тях дори представиха моторите си пред публиката на конкурсите за най-стар и най-нов мотор. Една от дамите представи своята „Пинки Уинки“, с която е пътувала в 4 държава. Името на мотора идва от наситено розовия му цвят.

„Розовата косачка“ обаче не можа да надделее над скутерче с надписи изцяло на японски, което спечели симпатиите на публиката. То грабна приза за най-стар мотор.

Повечето от участниците бяха добре екипирани с традиционните кожени облекла. Те не само са ефектни, но пазят при падания, каквито някой от тях признаха пред екипа ни, че са имали.

Живка Гецова

Живка Гецова

Сътрудник

Живка Гецова е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. По-късно прави магистратура по международна сигурност в Sciences Po, Париж, с насоченост към въпроси от сферата на глобалното здраве. Работила е за две европейски агенции и има опит в различни медии в страната и чужбина.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?