71

Мощен трактор с мулчер коси тревата в ЖК "Тракия" СНИМКА

Мощен трактор с мулчер се включва в окосяване на тревата в големите междублокови пространства на територията на район „Тракия“.

„Сутринта направихме няколко проби и стана ясно, че с помощта на  този тип техника по-бързо и ефективно ще окосим големите тревни площи“, коментира директорът на общинското предприятие Веселин Козарев. 

На пълни обороти машината ще работи от утре, тъй като заради падналия вчера пороен дъжд почвата в момента е много влажна. По време на пробите все пак бе окосена поляната край бул. „Шипка“ до блок 117. 

Същият трактор с мулчер в началото на ноември миналата година за дни окоси около 170 декара растителност в коритото на река Марица. Според Козарев включването му и сега в работния процес ще помогне на „Градини и паркове“ да навакса с пролетното косене и в другите части на града, тъй като там ще бъдат концентрирани повече екипи от предприятието. 

Допълнителна група косачи работи от днес в район „Източен“, на бул. „Марица-юг“ – от бул. „Шести септември“ до кв. „Столипиново“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ибо

Ибо

19.05.2022 | 19:03

Бря бря бряяяяяя чудо на чудесата

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?