Следвайте ни

Монтират пейки за отдих пред блоковете в „Тракия”

viber icon

Администрацията на „Тракия” и тази година ще осигури пейки за предблоковите пространства в най-младия пловдивски район. Миналата година традицията бе прекъсната заради въведените противоепидемични мерки във връзка с ковид пандемията.

66 пейки ще бъдат монтирани от жителите на района и ще допълнят зоните за отдих пред домовете на тракийци.

„Радва ме да виждам как съседите се събират, за да си направят уютно и красиво кътче пред блока. Хубаво е, че можем да допринесем с нещо към техния ентусиазъм. Тази година успяхме да осигурим над 60 пейки, за да отговорим на заявките на гражданите. Пейките са вече в употреба, да са им честити и да понесат много приятни раздумки пред блока”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Изискването за поставянето на съоръженията е да бъде представено 100 % съгласие от Етажната собственост. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Боби

Боби

27.05.2021 | 14:47

Никой не е питал нашата ЕС когато поставиха пейките, това не е парк пред входа, който иска да си стои на пейка може да отиде в един от многото паркове. Така поставени от двете страни на пътеките пред входовете тези пейки се превръщат в места за събиране на входните баби и на клюкарите. Не е минал човек прибирайки се изморен и натоварен с чанти от пазар и да не е отгледан, изкоментирсн и т. н. Грозна работа, селска работа. В други случаи на прехвалените пейки се събират квартални гаменчета, пият си, пушат си и си изхвърлят боклуците. Изобщо мисля че мястото на пейките е в парковете а не на вратата на входа.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?