Следвайте ни

Модерни времена! Хеликоптер вместо щъркел донесе бебе в „Столипиново“

viber icon

Новородено пловдивчанче се прибра в дома си с хеликоптер. Зрелищното шоу се разигра днес в квартал „Столипиново“.

Летателното средство кацна на кварталния стадион до Преспите. От него гордите родители изнесоха бебето си, натовариха го на специално пристигнала каляска, теглена от наперен кон, и го откараха вкъщи.

„Ей, времената се менят. Преди разправяхме, че щълкел носи бебетата в махалата, сега вече ще бием тъпана, че ни ги карат с хеликоптер“, кодошеха се отстрани наблюдатели на необичайната гледка.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

сург

сург

16.09.2020 | 08:34

в странство дронове над 25 м не дават далетят, а тук...??? имам прост въпрос...........кой е разрешил този полет, от къде е тръгнал, как така кацна на гола поляна пред УМБАЛа, кой го разреши това, и как кацна на сред махалата.........а иначе имаме даже НАТО база и въздушен контрол..........това е апотеоз на разграждане на държавата

Отговори
2 0
Бай Йордан

Бай Йордан

16.09.2020 | 07:59

Призовавам всички етноси с изключение на Българския да създадат гражданско сдружение "ММАЛ"-между махленски авио линии което по късно да се превърне в партия "И Т Е " има такъв етнос. Настава голям майтап уважаеми СЪНАРОДНИЦИ.

Отговори
2 0
Телец

Телец

15.09.2020 | 23:35

Дет са вика поредния цар гомньо.... Е га ти малгалския кеф... Сега НАП веднага проверка! И автоматично лишаване от социални....

Отговори
5 0
Панаирът на суетата

Панаирът на суетата

15.09.2020 | 23:01

И този квартал ли обхвана?!?! Боже опази !!!

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?