46

Много хъс и веселие на спортния празник в район "Източен"

Жители на „Източен“, кметът Иван Стоянов и представители на районната администрация взеха активно участие в спортния празник, който се проведе тази неделя на игрищата в квартал „Гладно поле“.

Мисията на районният кмет да извади служителите и гражданите от домовете им и да ги накара да спортуват, бе изпълнена успешно. Сформираха се отбори по волейбол, футбол и петанк. След оспорвани игри Иван Стоянов и колегите му, показаха, че са в добра физическа форма и тиймовете бяха сред победителите. На празника присъстваха зам.-кметовете Василка Чопкова, Атанас Кунчев и Ерол Садъков.

На спортното игрище на ул. „Ген. Радко Димитриев“ се включиха и ученици, които демонстрираха футболни и волейболни умения. След това на площадката по петанк се проведоха състезания с над 50 участника, като повечето от тях редовно практикуват спорта там. 

Припомняме, че това е най-модерното игрище за петанк в цял Пловдив, което бе изградено от екипа на Стоянов по желание на гражданите, а до него се поставиха нови пейки и LED осветление.

„Щом всички са доволни от събитието, скоро ще организираме отново, защото спортът е здраве“, коментира рай.-кметът след успешния край на турнира. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Българин

Българин

20.09.2022 | 17:10

; ) Ерол Садъков помощ следи ме полицията нямам представа за какво .

Отговори
4 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?