Следвайте ни

Mладши следователи вливат нови сили в Окръжната прокуратура

viber icon

В Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Пловдив встъпиха в длъжност „младши следовател“ Александра Ножарова и Диана Георгиева. Те положиха тържествена клетва и подписаха клетвен лист в присъствието на Румен Попов, окръжен прокурор на град Пловдив, Чавдар Киров, завеждащ „Окръжен следствен отдел“ към прокуратурата, и на колегите си.

Младшите магистратите са назначени от Прокурорската колегия на ВСС по обявен конкурс и след преминат деветмесечен курс на обучение в Националния институт на правосъдието в София. 

Александра Ножарова е завършила „Право“ в ТУ в град Варна. Работила е 12 години като разследващ полицай и старши разследващ полицай в 4 и 5 РУ на МВР към ОД на МВР – Пловдив.

Диана Георгиева е завършила право в ПУ „Паисий Хилендарски“ в гр. Пловдив през 2014 г. Работила е като адвокат към Адвокатска колегия – Пловдив.

Колегите им пожелаха успешна реализация в професията на следовател.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?