Следвайте ни

Младоженци отлагат изнесените брачни ритуали

viber icon

Затягането на противоепидемичните мерки накара доста младоженци да отложат датите за изнесени ритуали и сключване на брак в заведения, в които е организирана сватбата. "Много съжалявам, тъкмо се зарадвахме, че за март, април и особено за летните месеци има много заявления за бракосъчетания и изнесените ритуали все повече се предпочитат заради удобството, и сега се налага да преместваме сватбите за по-късен период", коментира директорът на "Радостни обреди" Чудомира Пинджева. 

Седем двойки сключиха брак през уикенда в Пловдив, а за април са заявени десетки венчавки. Някои обаче държат на датата и отлагат само тържеството в ресторанта. Общинското предприятие продължава да работи. От днес ритуалите се провеждат само в обредните зали. В Дома на младоженците по време на церемонията могат да присъстват максимум 15 души, задължително с маски.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?