Следвайте ни

Семейство под карантина търси помощ от кметство

viber icon

Младо семейство потърси помощ за снабдяване с хранителни продукти от кметството на район „Централен“. 

„Това е един много добър пример за съвестни граждани. Става въпрос за млади хора, които наскоро са се върнали от чужбина. РЗИ веднага ги и поставило под 14 дневна карантина и вместо да я нарушат се обадиха за помощ“, обясни кметът на „Централен“ Георги Стаменов. 

Помагат им като на самотните възрастни хора, които не могат да си пазаруват храна и медикаменти. Това става заедно с БЧК.

Младото семейство няма роднини и близки в Пловдив. Оказало се, че за да се снабдява с храна, трябва да наруши карантината. 

И потърсили помощ от районното кметство. „Гражданите трябва да знаят, че ние се отзоваваме при такива казуси“, каза кметът Стаменов. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Почерк..! (Казах го, защото има има по зле, Байчовица гейшата и сие

02.04.2020 | 11:48

На неграмотните..! Всички богаташи да изпълнят молбата по един път е достатъчно, скоро няма да се вдигне,, блокадата,,...!

Отговори
2 0

Гражданин

01.04.2020 | 21:05

Моля дайте адрес , ще дойда и ще ВИ напазарувам . Ако желаете пишете на мейл - [email protected] , не знам по какъв начин да се свържа с Вас. Не бих оставил телефона си тук , смятам , че мейла е достатъчен. Бъдете здрави !

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?